Op pad met de twee genomineerden NPO Radio 6 Soul en Jazz Awards

In Hilversum zijn op donderdagavond voor de vierde keer de NPO Radio 6 Soul en Jazz Awards uitgereikt. Maak kennis met twee Rotterdamse genomineerden: Oliver Alexander en Ntjam Rosie.
De voormalige marketing manager gooide het roer om en besloot zijn dromen waar te maken. Oliver Alexander debuteerde in april 2015 met zijn EP “Transmission”. Niet zonder succes. Hij trad al op bij 3FM, Radio 2, Radio 6 en Radio 1 en De Wereld Draait Door. 

Ntjam Rosie komt van oorsprong uit Kameroen en verhuisde op haar negende naar Nederland. Met een sound van jazz, soul, gospel en wereldmuziek timmert ze flink aan de weg. Ze is genomineerd in de categorie Beste Artiest Vrouw, Beste Album en Beste Soul & Jazz Talent.

Olivier Alexander geeft een speciaal intiem concert en Ntjam Rosie krijgt van Open Rotterdam een lift naar Rotterdam Centraal zodat ze haar trein naar Hilversum kan pakken.

UPDATE: Twee Rotterdamse acts hebben een Radio 6 soul & jazz Award in de wacht gesleept. Sabrina Starke gaat naar huis met de Award voor  beste single (In The Morning) en Marutyri kreeg de prijs voor Beste talent.