OPEN presentator en oud-voetballer Nathan Rutjes keert terug naar Rotterdam

Nathan Rutjes wordt de komende twee seizoenen trainer in de jeugdopleiding van Sparta Rotterdam. De voormalige middenvelder gaat daarnaast ook een rol spelen in de maatschappelijke activiteiten van de voetbalclub uit Spangen.

Rutjes is voor Sparta de ideale trainer voor het jeugdteam. Hij heeft zijn UEFA Coach A behaald en heeft binding met de club, van 2005 t/m 2012 speelde de voormalige voetballer voor Sparta.

Rutjes is zelf erg blij met de aanstelling. “Ik ben zeer verheugd om vanaf volgend seizoen deel uit te maken van de jeugdopleiding van Sparta Rotterdam. De ambities die ik heb als jeugdtrainer passen goed bij de visie van de club. Daarnaast wil ik graag, met mijn opgedane maatschappelijke ervaringen, een bijdrage leveren aan de activiteiten van De Betrokken Spartaan. Deze redenen in combinatie met mijn verleden als speler van Sparta Rotterdam hebben mij ertoe besloten om te kiezen voor Sparta Rotterdam. Ik kijk er naar uit om oude bekenden weer te zien, nieuwe betrokkenen te ontmoeten en samen met alle Spartanen nieuwe herinneringen te maken”, zo vertelt hij op de website van Sparta.

Bij OPEN Rotterdam liet Rutjes al zien maatschappelijk betrokken te zijn. Voor de serie Plus voor de stad ging Rutjes langs bij Rotterdamse Sportplusverenigingen om zo de belangrijke maatschappelijke waarde van deze mooie Rotterdamse clubs te tonen. Bekijk alle afleveringen hier.

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter