OPEN Rotterdam doet verslag vanaf Social Media Week

Rotterdam is vanaf 22 september het toneel van de Social Media Week, het internationaal inspiratiecongres voor social media. Met verslagen en updates besteedt OPEN Rotterdam hier volop aandacht aan.
De Social Media Week vindt twee keer per jaar plaats in steden zoals New York, Berlijn, Londen en Tokyo. Het is de eerste keer dat het evenement in de Benelux plaatsvindt. Oprichter van socialmediabureau RauwCC, Maarten Reijgersberg, heeft het voortouw genomen om het evenement naar Rotterdam te halen. Jan Middelkoop sprak hem voor een vooruitblik

Reijgersberg: “We proberen social media vooral wat breder te maken dan een marketingfeestje. We hopen dat mensen over de muren van hun eigen branche heen gaan kijken en dingen bijleren. We merken namelijk dat dezelfde vragen in verschillende branches terugkomen.”

OPEN Rotterdam doet verslag
Vanaf 22 september doet OPEN Rotterdam dagelijks verslag van de Social Media Week. Luister elke ochtend en middag naar verslagen op de radio en kijk vanaf 29 september naar een tv-programma op OPEN Rotterdam. In het socialmediaspreekuur kan je al jouw vragen of opmerkingen kwijt over Facebook, Twitter, Instagram en nog veel meer.

Win een Weekpas voor Social Media Week
OPEN Rotterdam geeft weekpassen weg voor de Social Media Week. De weekpas geeft tussen 23 en 26 september vrij toegang tot het congres en The Future Now Afterparty in BIRD Rotterdam en een ‘goodie bag’.

Volg ons verslag op openrotterdam.nl/socialmediaweek.
Kijk hier voor meer informatie.