OPEN Rotterdam en Rijnmond voor de voedselbank

Van 8 tot en met 19 december voert heel Nederland actie. Bijna alle regionale omroepen staan dan in het teken van de Voedselbank. Een groot aantal omroepen in het gebied Rijnmond slaan de handen ineen en doen mee aan deze goede doelenactie. OPEN Rotterdam doet mee!
Onder de gezamenlijke naam Rijnmond voor de Voedselbank willen we zo veel mogelijk geld ophalen voor alle voedselbanken in onze regio. We laten de allerarmsten niet in de kou staan deze feestdagen. Help jij mee? Iedere deelnemende omroep besteedt op zijn eigen manier aandacht aan thema’s die te maken hebben met het goede werk van de voedselbanken.

Op de speciale actie website rijnmondvoordevoedselbank.nl zijn alle reportages, videos, radioverslagen en lokale acties terug te vinden. OPEN Rotterdam zet de verhalen natuurlijk ook allemaal voor je op een rijtje.

Wat gaan we doen?

Dagelijks besteden we op verschillende momenten aandacht aan het belangrijke werk van de voedselbank in Rotterdam. Op 19 december wordt de actie groots afgesloten met een speciale slot uitzending ism RTV Rijnmond. Om geld op te halen organiseer OPEN Rotterdam een aantal ludieke acties.
  
Doneer voor de voedselbank
– 14 december Swan Walk Noord / Lekker eten en mooie producten te koop o.a. gesigneerde Rotterdam Kalenders van Paul Martens, Brownies van Ter Marsch & Co
– 15/19 december Koffie bij OPEN / Elke dag Koffie en koek bij OPEN Rotterdam. Maak een mooie foto met je favo radiomaker en doe jouw donatie
– 16 december Marktdag Blaak

 

Alle acties van OPEN Rotterdam zijn terug te lezen op openrotterdam.nl en natuurlijk praten wij je bij over alles wat we met de voedselbank gaan doen.