OPEN Rotterdam gooit trossen los op vrijdag 4 september

OPEN Rotterdam staat vrijdag 4 september in het teken van de Rotterdamse haven. Op Facebook kijk je live mee naar de Port Stories 2020 georganiseerd door de Wereldhavendagen. Daarnaast presenteren OPEN Rotterdam en het Maritiem Museum vanaf 20.00 uur Maritiem TV. Een speciale uitzending waarin je meer leert over technische innovaties om het plastic-soep-probleem tegen te gaan.

Presentatrice Samantha Coleridge gaat op vrijdag 4 september om 20.00 uur in gesprek met plastic soep-pioniers die zich inzetten tegen het plastic-probleem. Te gast zijn Karin Hille, van Plastic Whale, Hetty van der Linden, kunstenares en oprichter van Paint a Future en Harry Muter, kapitein van zeeschip de Morgenster. Ook zal zij videobellen met Plastic Soup Surfer Merijn Tinga die van 31 augustus tot en met 15 september van Maastricht naar Schiermonnikoog aan het suppen is.

Volg ons verslag van Digital Port Day 2020 en Maritiem TV via openrotterdam.nl en op social media. Beleef het Maritiem Festival en de Digital Port Day op OPEN Rotterdam!

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?

Volg ons dan ook op onze social media kanalen

Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat