OPEN Rotterdam maakt het nieuws samen met de stad

OPEN Rotterdam start in de stadsgebieden Prins-Alexander en Feijenoord met het project Wij zijn OPEN. Met dit project wil onze lokale omroep meer samenwerken met Rotterdammers en samen de nieuwsverhalen diep uit de wijken delen met de stad. Om elkaar te inspireren, te leren kennen en zo samen aan Rotterdam te bouwen.

Elke Rotterdammer doet eigenlijk al mee en is automatisch verbonden aan OPEN Rotterdam, simpelweg omdat de omroep er voor alle Rotterdammers is.

Hand in hand! Samen staan we sterker
Jij bepaalt hoe betrokken je bent! En alles is mogelijk. Zo ben jij al ‘OPEN’ als je een nieuwsverhaal tipt aan OPEN Rotterdam. Dit kan op verschillende manieren. Je kunt e-mailen en bellen, maar ook whatsappen! En via dezelfde manier kan je ook foto’s en video’s uit de stad met ons delen. Geen verhaal is te klein.

Of word de nieuwe wijkreporter/vlogger! Krijg een cursus van OPEN Rotterdam en leer zelf filmen en editen op jouw telefoon. Leuk toch?

Ben jij OPEN en doe jij mee?
Neem dan contact met OPEN Rotterdam op! E-mail via [email protected], bel op 010-820 17 02 of stuur een appje naar 06-823 84 832.

OPEN Rotterdam is ook te vinden in de wijken van Prins-Alexander en Feijenoord. Kijk op de website wanneer we bij jou in de buurt zijn.

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat