OPEN Rotterdam mediapartner Sodade Festival

Na een succesvolle eerste editie in 2016 keert ook dit jaar het Sodade Festival terug in de Doelen Rotterdam. Op zaterdag 10 juni 2017 verandert Rotterdam in één van de Kaapverische eilanden. OPEN Rotterdam is mediapartner van dit muziek festival.

In de aanloop naar het Sodade festival maken we een korte webserie over Kaapverdische artiesten in Rotterdam. Onder andere Poliana Vieira en Elmer Lopes vertellen voor de camera van OPEN Rotterdam over hun Kaapverdische roots en hun band met Rotterdam. Tijdens het festival kun je in de hal van de Doelen kijken naar een compilatie van OPEN Rotterdam reportages vol bijzondere verhalen uit de Kaapverdische gemeenschap.

Kijk op maandag 12 mei vanaf 18.00 hr naar een reportage op het festival in 010nu op OPEN Rotterdam TV. 

Win kaarten!
Doe mee met onze winactie en maak kans op kaarten voor het festival! Reageer nu

Beleef het Sodade Festival op OPEN Rotterdam! Kijk voor meer informatie op openrotterdam.nl/sodade

Over het festival
Tijdens Sodade kun je in een relaxte, Kaapverdische, festivalsetting kijken en luisteren naar internationale en lokale Kaapverdische artiesten, waaronder: Rabasa (NL), Lura (Portugal), Dino D’Santiago (Portugal) en Elida Almeida (Kaapverdië). De organistie belooft een evenement met al het moois dat Kaapverdië te bieden heeft op muzikaal gebied. Naast muziek kan de festivalminnende Rotterdammer ook proeven van traditionele hapjes en drankjes. Sodade Festival is geschikt voor jong en oud.
Kijk voor meer informatie op http://www.sodadefestival.nl