OPEN Rotterdam mediapartner van Metropolis Festival

Een ècht Rotterdams festival met lef. Aanstaande zondag 2 juli is het zover, het zuiderpark in Rotterdam Zuid wordt omgetoverd tot een festiviteiten terrein waar je niet mag ontbreken. OPEN Rotterdam is dit jaar mediapartner van Metropolis Festival!

Het Metropolis Festival is een uniek evenement. Geen enkel gratis festival manifesteert zich zo specifiek met onbekend, maar altijd veelbelovend talent. Al sinds 1988 laat Metropolis een groot publiek kennismaken met opvallende, vernieuwende en verrassende muziek van hoge kwaliteit. Het eendaagse festival biedt een podium aan talentvolle bands en acts, die op het punt van doorbreken staan. Het biedt een zoektocht door de spannende line-up van internationale artiesten met een live reputatie. Naar goede muziek moet je niet alleen luisteren, goede muziek moet je live ervaren.
 
LINE-UP METROPOLIS 2017 ROND
Het programma voor de 29e editie van het gratis toegankelijke Metropolis Festival, op zondag 2 juli in het Rotterdamse Zuiderpark, is helemaal rond. Voor de hoofdpodia Workers en Thinkers zijn J. Bernardt (soloproject van Balthazar-frontman Jinte Deprez), de nieuwe Britse sensatie Yungblud en de talentvolle singer-songwriter en producer Naaz uit Rotterdam nieuw bevestigd. Zij voegen zich bij The Orwells, IDLES, Priests, Beach Slang, Altın Gün, Jalen N’Gonda, Janka Nabay & The Bubu Gang, Jo Goes Hunting en The Dawn Brothers.
 
360 DEGREES X LOFT
Ook voor zomerse vibes ben je bij Metropolis weer aan het juiste adres. De soundsystem-area van Metropolis wordt dit jaar ingevuld door een zestal hele toffe dj’s uit de achterban van zowel de Rotterdamse clubavond 360 Degrees (Chris Baas, Bart Eicholtz en DJ Thelonious) en de Groningse clubavond LOFT (Pushin Wood, Duke Hugh en Black Dynamite). Deze jongens zijn al jarenlang op elkaars clubavonden te vinden als bezoekers of om te draaien want zij delen hun passie voor Afrobeat, Cumbia, disco, funk, hiphop en broken beats.
 
METROPOLIS FESTIVAL
Geen enkel gratis festival manifesteert zich zo specifiek met onbekend, maar altijd veelbelovend talent. Al sinds 1988 laat Metropolis een groot publiek kennismaken met opvallende, vernieuwende en verrassende muziek van hoge kwaliteit. Het biedt een zoektocht door de spannende line-up van internationale artiesten met een live reputatie.