OPEN Rotterdam trekt met wijkredactie de stad in

De komende maanden trekt de redactie van OPEN Rotterdam wekelijks de wijken in. Iedere maand kiezen we een nieuwe wijk waarin we vier weken op rij, een dag in de week een redactie op locatie hebben. Dat betekent dat we in een huis van de wijk of op een andere publieke plek zijn om op zoek te gaan naar wat er nou écht speelt in Rotterdam.

We trappen het project af in De Esch. Een wijk waar we recent ook al waren om onze talkshow Stemmen op te nemen. Er staat een hoop te gebeuren in deze wijk: Komt de oeververbinding er? Wat betekent dat voor Polder De Esch? Hoe staat het met het fietspad door het park en hoe staat het met de luchtkwaliteit?

Delen
Dat zijn natuurlijk maar een paar dingen die spelen in deze wijk en daarom nodigen we iedereen uit om op 9, 15, 23 en 30 november tussen 11.00 en 16.00 uur uit in Pompgebouw De Esch om verhalen met ons te delen. Dat mag een een klein, ludiek verhaal zijn, een lofzang op een fijne buur of juist een zorg die je hebt over de wijk, alle verhalen zijn welkom. Hopelijk tot snel!