Series van OPEN Rotterdam/
OPEN Update

OPEN Rotterdam houdt jou dagelijks op de hoogte van het laatste Songfestivalnieuws! Met ons eigen Songfestivaljournaal OPEN Update, mede mogelijk gemaakt door Rotterdam Festivals, krijg jij de laatste nieuwtjes van het songfestival bij OPEN Rotterdam. OPEN Update wordt vanaf vrijdag 14 mei tot en met zaterdag 22 mei (de dag van de finale) elke dag uitgezonden bij OPEN Rotterdam vanaf 13.00 uur. De dagelijkse update is na de televisie-uitzending ook op de website van OPEN Rotterdam te zien.

Envy Pure & Gerardo Garcia Romay te gast bij Sherill voor laatste OPEN Update

In de laatste aflevering van het dagelijkse Songfestivaljournaal OPEN Update heeft Sherill Samson Envy Peru & Gerardo Garcia Romay te gast. Quintis gaat langs in de Laurenskerk en ontmoet stadsorganist Geert Bierling en hij belt aan bij Rensley uit Charlois.

Jordy van De Likt is klaar voor Songfestivalpodium

Op dag 8 komt rapper Jordy Dijkshoorn langs in de studio bij presentator Sherill Samson. Quintis Ristie belt voor de songfestivalquiz aan bij groot Songfestivalfan, Elizabeth van Persie en hij gaat langs in de Portlandstraat in Charlois voor een gezellig buurtfeestje.

Songfestivalkriebels beginnen bij Edson da Graca

Op dag 6 komt stand-up comedian en acteur Edson da Graca langs in de studio bij presentator Sherill Samson. Quintis Risti belt voor de songfestivalquiz aan bij Vos in Hoek van Holland en kijkt mee bij de clipshoot van groep 7 en 8 van de Emmausschool in de Kunsthal. Zij wonnen de tweede plek tijdens het Jong Roffa Songfestival.

Ook Hoek van Holland is helemaal voor het Songfestival

Op dag 5 van de OPEN Update komen Guus Bok, deelnemer van de OPEN Up dance challenge en Monique Verhoeven, deelnemer van ‘Rotterdam, Laat je Horen!’ , langs bij presentatrice Sherill Samson. Quintis Risti krijgt een rondleiding in Hoek van Holland van Annet Schipper langs een Songfestival QR-route. Onderweg ontmoet hij ondernemers, bewoners en Songfestival Voor de Dingedong van vandaag belt Quintis aan bij Karin Brussaard, misschien wel een van de grootste Songfestival-fans van hoek van Holland

Zangeres Ruth Jacott geeft tips aan Jeangu

Kijk nu naar aflevering 4 met onder meer oud-deelnemer en zangeres Ruth Jacott en Marja van Katendrecht. Ook Quintis Ristie komt weer voorbij met zijn dagelijkse rubriek! Het programma wordt gepresenteerd door Sherill Samson.

Aflevering 3

OPEN Update houdt je de negen dagen in aanloop naar het Eurovisie Songfestival op de hoogte van het stadsprogramma rond het festijn in Rotterdam! Kijk nu naar aflevering 3 met onder meer Shirma Rouse, Up street, Richard van de Crommert en Martin Reekers. Ook Quintis Ristie komt voorbij met zijn dagelijkse rubriek! Het programma wordt gepresenteerd door Sherill Samson.

Aflevering 2

OPEN Update houdt je de negen dagen in aanloop naar het Eurovisie Songfestival op de hoogte van het stadsprogramma rond het festijn in Rotterdam!

Kijk nu naar aflevering 2 met onder meer Marga Bult, Afri OpensUp, Rotterdam in Koor en Sarah Burger. Ook Quintis Ristie komt voorbij met zijn dagelijkse rubriek! Het programma wordt gepresenteerd door Sherill Samson.

Aflevering 1

OPEN Rotterdam houdt jou dagelijks op de hoogte van het laatste Songfestivalnieuws! Met ons eigen Songfestivaljournaal OPEN Update, mede mogelijk gemaakt door Rotterdam Festivals, krijg jij de laatste nieuwtjes van het songfestival bij OPEN Rotterdam.

OPEN Update wordt vanaf vrijdag 14 mei tot en met zaterdag 22 mei (de dag van de finale) elke dag uitgezonden bij OPEN Rotterdam vanaf 13.00 uur. De dagelijkse update is na de televisie-uitzending ook op de website van OPEN Rotterdam te zien.

Envy Pure & Gerardo Garcia Romay te gast bij Sh…

Jordy van De Likt is klaar voor Songfestivalpod…

Songfestivalkriebels beginnen bij Edson da Grac…

Ook Hoek van Holland is helemaal voor het Songf…

Zangeres Ruth Jacott geeft tips aan Jeangu…

Aflevering 3…

Aflevering 2…

Aflevering 1…