OPEN Vlogger Nelly genomineerd voor Lokale Media Award

Onze OPEN Vlogger Nelly is genomineerd als presentatietalent bij de Lokale Media Awards! Tijdens De Avond van de Streekomroep op 14 juni 2019, gepresenteerd door Sofie van den Enk, wordt bekend of ze ook met de prijs naar huis gaat.

Nelly dos Reis is geboren en getogen in Rotterdam en draagt met trots haar Kaapverdiaanse roots. Haar multiculturele opvoeding gebruikt zij in haar passie voor acteren, cultuur en taal. Haar motivatie en inspiratie haalt ze uit alles wat ze om haar heen ziet. “Verhalen van mensen in al hun diversiteit fascineren me. Door ze te vangen en te vertellen, geloof ik dat we de wereld kunnen veranderen”, aldus Nelly.

“Bij OPEN Rotterdam heeft Nelly zich enorm ontwikkeld als vlogger. Elke vlog zie je dat ze vooruitgang boekt”,vertelt hoofdredacteur Celeste Boddaert. “Ook zie je haar groeien in de interviews, waar ze voor OPEN Rotterdam nog geen ervaring in had. Een talent waar we heel erg trots op zijn!”

OPEN Rotterdam werkt al sinds het begin met vloggers op vrijwillige basis. De OPEN Vloggers maken samen met OPEN Rotterdam vlogs over hun interesses en hun Rotterdam en gaan naar toffe events. De vloggers krijgen trainingen in filmen, monteren en storytelling. De meesten komen binnen zonder ervaring, maar leren door te doen, door naar andere vloggers te kijken en door de trainingen die gegeven worden. OPEN Rotterdam stelt haar netwerk open en natuurlijk haar kanalen, zowel tv als online.

De talentontwikkeling werpt haar vruchten af. Eerdere vloggers zijn doorgestroomd naar betaald werk als professioneel vlogger en/of als trainer en dienen als voorbeeld voor de nieuwe aanwas. Ook deze nominatie van vlogger Nelly is een mooie kroon op het vloggersproject.

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat