OPEN Vloggers

OPEN Rotterdam maakt niet alleen reportages maar stuurt ook regelmatig vloggers op pad. De vloggers nemen je mee naar toffe feestjes, interessante evenementen en de leukste festivals.Thijs Bos (30)
Sinds anderhalf jaar woon ik in Rotterdam. Ik ben van Doetinchem, naar Arnhem, naar Utrecht, naar mijn (voorlopige) eindbestemming Rotterdam-Noord verhuisd. Ik werk als interactie- en visueel ontwerper bij een kleine studio waar ik veel van mijn creativiteit kwijt kan. Creativiteit is belangrijk voor mij. Ik ga dan ook graag op zoek naar nieuwe dingen, of dit nu in design, film, muziek, architectuur of eten is. Als het maar gezellig, interessant en inspirerend is. OPEN biedt mij de mogelijkheid  om te vertellen wat ik leuk vind, waarom ik het leuk vind en of ik het anderen zou aanraden.
 

 
Kelly (27)
Ik ben Kelly, 27 jaar en designer in Rotterdam. Als ik niet ontwerp dan ben ik aan het eten, slapen of dansen. Ik vraag mij graag van alles af. Omdat ik het simpelweg móét weten of omdat ik iets gewoon niet snap. Want wat is nou écht belangrijk? Waarom eet iedereen opeens ‘gezond’? Wat is een milieu-vrije zone? Waarom vind ik het zo belangrijk wat anderen vinden? Maar ook helemaal niet? Is het ok om in één keer een pot olijven leeg te eten? En waarom vinden mensen het zo leuk zichzelf te filmen? Inclusief ikzelf? Lets find out!
 

 
Linsey (23)
Hallo, ik ben Linsey. Sociaal, spontaan, soms toch wat verlegen, een lolbroek en zo af en toe prettig gestoord. Ik hou heel erg van Rotterdam ( duh ), koken, muziek, dansen, eten.. heel veel eten en voetbal kijken. Uiteraard support ik Feyenoord! Binnenkort wil ik beginnen aan de studie marketing & communicatie. Als OPEN vlogger wil ik jullie kennis laten maken met de mensen/ondernemers van Rotterdam! Wij Rotterdammerts zijn immers ook super gezellig .. ja toch, niet dan?! Ik vind het leuk om mijzelf vanaf nu ook OPEN vlogger(t) te mogen noemen en heb heel veel zin om leuke, interessante video’s voor jullie te mogen maken! 
 

 
Zeny (26)
Ik ben Zeny (spreek uit ‘zie-naai’ zoals in ‘zie mij’). Ik heb nog nooit een potje monopoly gewonnen, nog steeds moeite met veters strikken en een onverklaarbare angst voor windmolens. Gelukkig heb ik ook een paar goede kwalititeiten; een passie voor fotograferen, een lust voor reizen en een grote interesse voor festivals. Daarnaast heb ik een grote liefde voor de stad waar ik ooit het levenslicht zag; Rotterdam. In mijn tienerjaren nam ik deze stad veel voor lief maar de afgelopen jaren is mijn affectie alleen maar toegenomen en neemt daardoor steeds serieuzere vormen aan.
Als OPEN Vlogger hoop ik mijn liefde voor Rotterdam een beetje op jullie over te brengen.
 

 
Darren (23)
Ik ben Darren, 23 jaar en bijna afgestudeerd als UX designer. Ik ben geboren in Rotterdam, toen een tijd weggeweest, maar voor mijn studie weer teruggekeerd naar deze mooie stad. Rotterdam is in mijn ogen vernieuwend en creatief en biedt ons daarmee de kans om steeds opnieuw de stad te ontdekken. Van festivals tot aan lokale food markets, het is er allemaal! Met mijn vlogs wil ik iedereen laten zien hoe mooi Rotterdam is, maar ook hoe ‘lekker’ deze stad kan zijn. Met mijn passie voor eten en koken probeer ik dit laatste dan ook graag te verwerken in een aantal van mijn vlogs.
 
 
Lotte  en Lauren 
Wij zijn Lotte en Lauren; beiden tweedejaars studentes journalistiek in Utrecht. Daar hebben wij elkaar ook leren kennen. In de zomer van 2016 maakte wij al een programma voor OPEN genaamd ‘Summer in the City’, dit vonden wij zo leuk om te doen dat we door wilden. Daarom vloggen wij nu voor OPEN Rotterdam. Lauren is een geboren en getogen Rotterdammer en woont daar nog steeds, Lotte komt uit een klein dorpje in de buurt en woont nu in Utrecht. Wij houden van Rotterdam en zijn diversiteit, het is een stad die nooit slaapt en voor ons ademt het energie. Als vriendinnen zijn wij vaak samen in Rotterdam en de leuke en interessante dingen die we meemaken kun je zien in onze vlogs op OPEN Rotterdam!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Dani (38)
Ik ben Dani (Danitsja maar, dat zeggen we lekker niet). 38 Jaar, geboren en getogen in Rotterdam en sinds 5 jaar woon ik in het pittoreske Rhoon met mijn dochter van 14, een chihuahua van 1 en een poes van 6…juist hellup! Ik heb een aantal jaar gewerkt als bodypiercer en floormanager in tattoo studio’s dat verklaart al die plaatjes. Mijn grote verslavingen zijn mijn telefoon en Instagram. En zo is het vloggen voor mij ontstaan. Momenteel ben ik op zoek naar nieuwe uitdagingen. Toen ik de kans kreeg om als Open Vlogger aan de slag te gaan greep ik die met beide handen aan!