Opening DÂK in samenwerking met World Port Buskerfestival

De zomer is nu echt ingezet en dat betekent dat Rotterdam weer verwend wordt met de jaarlijkse zomerfestivals. Van 20 juli tot en met 12 augustus kan heel Rotterdam DÂK weer op. Ook dit jaar verrijst het pop-up stadspark om de hoek van de Witte de Withstraat op Parking Thornico. DÂK is de plek bij uitstek om de Rotterdamse zomer te vieren, met live optredens, Rotterdamse DJ’s, film en sport.
Vrijdag 20 juli trapt het festival dit seizoen af met een bijzondere en swingende samenwerking met het World Port Busker Festival. Straatmuzikanten van over de hele wereld verzamelen zich dan op één dak in Rotterdam.

In 2014 maakte Rotterdam voor het eerst kennis met DÂK: Een zomers pop-up stadspark waar je de invloed van wereldsteden als New York, Berlijn en Barcelona kunt proeven, maar dan oer-Rotterdams.

Op DÂK geniet je van (live) muziek, drink je buckets met biertjes en zomerse frozen margarita’s, staan de tafeltennis en de hoepels klaar voor een gezond portie lichaamsbeweging en grill je je eigen eten op de barbecues.

Vorig jaar was Open Rotterdam ook van de partij. En dit maakten we toen mee.

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat