Opening nieuwe creatieve hotspot in Delfshaven

De Kroon opent vandaag op feestelijke wijze haar deuren in een oude elektrotechnische fabriek in Delfshaven. De kantoorpanden, verschillende loodsen en het buitenterrein krijgen een geheel nieuwe, creatieve invulling. 

Vanaf 13.00 uur kun je ronddwalen door de kantoorpanden, verschillende loodsen, ateliers, makerspaces en het buitenterrein. Onderweg kom je exposities, performances en livemuziek tegen. Om elke hoek weer een verrassing! Daarbij wordt er gezorgd voor eten en drinken en is het buitenterrein omgetoverd tot een heerlijk (kindvriendelijk) lounge-walhalla.

Vanaf 19.00 uur begint het grote BeKROONings-feest. Verwacht live bandjes en een spectaculaire rollerdisco (Roffa Rollerdisco) in de grote loods, in samenwerking met de dames van Joyriders. Kortom, een dag waar iedereen zijn ogen uit kijkt, relaxed, danst en er met elkaar gevierd wordt dat Rotterdam weer een hotspot rijker is.

Tour met gids
Wil je een tour door het gebouw onder leiding van een gids? Stuur een bericht via het contactformulier op de website van de Kroon. Zij zorgen dat je alle ins en outs van het gebouw leert kennen (ieder heel uur een tour tussen 13.00 uur en 16.00 uur, verzamelen is bij de receptie balie).

Bekijk hier onze eerdere reportage

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter