Opsporing Verzocht geeft aandacht aan moord rapper Feis

Opsporing Verzocht besteedt vanavond aandacht aan de moord op rapper Feis, die begin dit jaar werd doodgeschoten op de Nieuwe Binnenweg. Zijn moeder geeft een emotioneel interview over de zware tijd die zij doormaakt. Met de aflevering hoopt de politie meer informatie te krijgen over de daders.

Op Nieuwjaarsdag vindt er in de vroege ochtend een dodelijke schietpartij plaats op de Nieuwe Binnenweg. De slachtoffers zijn de Rotterdamse rapper Feis en zijn jongere broer. Feis heeft de schietpartij niet overleefd en zijn broer raakt in coma. De aanleiding voor de schietpartij blijkt een onnodig akkefietje waar de broers hoogstwaarschijnlijk niks mee te maken hebben gehad.

De moeder van Feis geeft in het interview aan in een onmenselijke situatie terecht te zijn gekomen. Haar ene zoon komt te overlijden en haar andere zoon overleefd het maar nét. Onlangs is de broer van de rapper uit een coma ontwaakt. In de aflevering van Opsporing Verzocht vertelt zij hier meer over.

De moord op Feis is een groot misdrijf. Om dit op te lossen heeft de politie hulp nodig van het publiek. Er worden beelden getoond van de bewuste avond en er wordt extra informatie gegeven over de schutter. Alle hulp en tips zijn welkom. Opsporing Verzocht is te zien op dinsdagavond om 20.30 uur op NPO1 en woensdag om 11.20 uur op NPO2. Ook zijn de uitzendingen online terug te kijken.

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter