Oud-wielrenners en BN’ers aanwezig bij Rotterdamse Zesdaagse

Tijdens de Zesdaagse van Rotterdam zijn niet alleen de allerbeste baanwielrenners aanwezig, maar ook een aantal oud-renners en BN’ers. De ‘Rotterdamse Six’ is een combinatie van topsport en entertainment en vindt plaats van 2 tot en met 7 januari in Ahoy Rotterdam.

Onder meer Maarten den Bakker, Servais Knaven, Koos Moerenhout en Michael Boogerd zijn aanwezig. De BN’ers van het ‘Sterrenfietsteam’ gaan zich inzetten voor het goede doel via Stichting Sterrenfietsen.

Tijdens de Zesdaagse is er een officiële ploegpresentatie van Team Roompot en een demonstratie van de hippe, populaire ‘fixed gear’ fietsen. Daarnaast is er ook muziek van ‘The Kik’ en de van ‘Holland’s Got Talent’ bekende groep ‘Liptease’.

The Longest Lap is een nieuw onderdeel tijdens de Zesdaagse. Alle renners moeten hierbij zo langzaam mogelijk de ronde afleggen, zonder hun voeten op de grond te plaatsen. Als de jury de bel luidt, moeten de renners wel zo snel mogelijk fietsen. Verder is er van alles te doen voor wielerliefhebbers.

Het volledige programma is te vinden op www.zesdaagserotterdam.nl