Ouderen stippelen slecht begaanbare wegen in Beverwaard uit

Stichting Humanitas Rotterdam​ vroeg samen met minder valide en oudere bewoners van Beverwaard aandacht voor de slecht begaanbare wegen in de wijk, vooral die van en naar het winkelcentrum.

De goed bezochte bijeenkomst waar wethouder Joost Eerdmans​ in gesprek ging met Beverwaarders over zaken die beter konden inzake schoon, heel en veilig leven, leidde direct tot een initiatief op z’n Beverwaards. Wesley van Verhage Beverwaard​ en Ronald van Likejewijk​ pakten direct na afloop van de bijeenkomst de koe bij de hoorns en plande met de medewerkers van Humanitas een wandeling door Beverwaard, van en naar het Winkelcentrum.

Een aantal minder valide Beverwaarders uit de Wetering en de IJsselburgh waren gewapend met krijtspuitbussen, en hebben op alle slecht begaanbare plekken duidelijke kenmerken achter gelaten. Toos Landman​ liep mee namens Stadsbeheer Rotterdam om​ direct alles op te nemen.

Het doel is om een goed begaanbare en veilige weg, van en naar de IJsselburgh en de Wetering, voor de minder valide en oudere bewoners te realiseren.

Wil je ook samen met de ouderen wandelen, Stichting Humanitas is altijd op zoek naar vrijwilligers. Klik hier voor meer informatie.

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat