Overwinning Queen Zomercarnaval zorgt voor hoofdbrekens dansgroep

Oprichters van dansgroep Jungle Boogie Rajiv Bhagwanbali en Remses Rafaela waren er al bang voor… Hun queen Priscilla Rehaen (25) is verkozen tot Queen Rotterdam Unlimited Zomercarnaval 2018. Samen met de groep Jungle Boogie zal zij zaterdag 28 juli de straatparade aanvoeren.

Jungle Boogie is de eerste urban dansgroep die op dit niveau meedoet aan het zomercarnaval. Deze weken neemt de groep je mee in de aanloop naar de parade op OPEN Rotterdam. Je ziet hoe de groep zich langzaam maar zeker klaarmaakt voor het grootste festival van Nederland!

In aflevering 2 van “Jungle Boogie, op weg naar het Zomercarnaval” buigen Rajiv, Remses en Priscilla zich over een mogelijke election. Ze willen namelijk dat de queen meedanst tijdens de parade, iets baanbrekends wat nooit eerder is voortgekomen. Het is ook de kern van het concept van Jungle Boogie: “In de jungle zijn er dieren en komt de queen omlaag en danst zij mee met de beesten.” Volgens de organisatie moet de queen op de praalwagen blijven en zwaaien naar de omstanders. 

Benieuwd hoe het verder gaat met de dansgroep Jungle Boogie, de queen en de voorbereidingen op het Zomercarnaval? Check vrijdag 22 juli een nieuwe aflevering van Jungle Boogie, op weg naar het zomercarnaval en kijk alvast de eerste twee afleveringen terug:
 
 

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat