Paardencoach brengt mensen tot rust in de natuur bij de Rotte

Natuurlijk gecoacht; in deze prachtige natuur laten Jacqueline en Floor je voelen waar het echt om gaat. De natuurlijke omgeving van de Bergse Linker Rottekade in Rotterdam maakt je hoofd leeg en laat je weer voelen; verbinding maken met jezelf, dat zijn we allemaal verleerd.

Op deze warme dag in juli nemen wij een kijkje in de stal. De visie van deze coach sessies is, dat het heel normaal moet zijn voor iedereen om gecoacht te worden. Onze hersenen werken hard en maken door de vele prikkels in deze tijd overuren en daarom mogen ze onderhouden worden. We gaan ook naar de tandarts en sportschool en onderhoud aan je geest hoort daar natuurlijk bij. “Vandaar de naam Natuurlijk gecoacht,” aldus gediplomeerd counselor & coach Jacqueline van der Torre.

Ook psycholoog en haptotherapeut Marion Hoogkamer heeft een hele mooie sessie gehad bij van der Torre en daar veel van geleerd. Beiden zijn van mening dat samenwerking tussen verschillende professionals heel fijn is om de cliënt de beste zorg te kunnen bieden, als er geestelijke problemen zijn.

Niet alleen kom je tot rust in deze omgeving aan de Rotte, maar ook de bijdrage van Floor is enorm groot tijdens de coaching. Zij is een hulpmiddel dat echt werkt!

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter