Paintball Vereniging Pernis laat nog even op zich wachten

De aangekondigde paintball vereniging in Pernis, laat waarschijnlijk nog even op zich wachten. De plannen leken bijna rond, maar door een omgevingsvergunning op losse schroeven loopt de opening van de vereniging vertraging op. “Als wij in februari niet open kunnen, dan lopen we het paintball seizoen mis en dan is het nog maar de vraag hoe we verder gaan.”, aldus Ludolph Lemein de secretaris van de vereniging. 

In januari 2020 werd er via social media aangekondigd dat er een nieuwe paintball vereniging in Pernis zou komen. Door middel van verschillende foto’s van het terrein aan Robbenoord en de werkzaamheden, konden geïnteresseerde de ontwikkelingen op de voet volgen. 

 

De laatste berichtgeving is van afgelopen tien december, toen nog zeer positief: “Het allerbelangrijkste is dat we bijna alles rond hebben. Later meer!“ 

 

 

De omgevingsvergunning omvat ook een ecologisch rapport, waarbij er gekeken zal worden naar het effect van de vereniging op de flora en fauna in de buurt. Ludolph en de rest van het bestuur van ‘Paintball Vereniging Pernis’ voorzien geen grote problemen, het gaat hen meer om de tijdsduur. “Wij hebben drie maanden nodig om op te bouwen en hebben nu gevraagd of we hier al mee kunnen beginnen.”