Papiertekort voor Feyenoordkaartjes bij Primera-winkels

Veel Primera-winkels in de regio Rijnmond hebben een tekort aan papier waarop de Feyenoordkaarten voor de Europa League worden uitgeprint. Dat meldt Metronieuws vandaag. Afgelopen donderdag ging hier de kaartverkoop van start en veel Feyenoordsupporters zijn al naar de winkel gehaast om de wedstrijdkaarten te bemachtigen. Het gaat om zaken in Rotterdam-Zuid, maar ook bij de filialen in Hendrik-Ido-Ambacht, Papendrecht, Oud-Beijerland en Rhoon spreken ondernemers van een tekort.
Feyenoord doet voor het eerst in zeven jaar weer mee aan de poulefase van de Europa League en dat merken Primera-winkels door de populariteit van de tickets.
Normaal gesproken kopen de Primera-eigenaren genoeg kaarten in om de voetbalwedstrijdtickets uit te printen, maar de tickets van de Europa League worden uitgeprint op een ander soort kaarten met een speciaal Europa League-logo. Veel eigenaren van Primera-winkels hadden deze echter niet  besteld. 

Vanaf 18 september neemt Feyenoord het op tegen drie Europese voetbalploegen. Veel Feyenoordfans willen alle drie de wedstrijden in De Kuip zien wat kan door een passe-partout te kopen. Primera-winkels merken dat deze passe-partout erg populair is bij de fans.

Tot vrijdag hebben de Feyenoordfans de tijd om hun tickets te kopen, daarna gaan ze in de losse verkoop. De Primera-winkels hebben extra tickets besteld en verwachten dus voor die tijd nog genoeg kaarten binnen te krijgen.