Party-organisator Aziz Yagoub geïnteresseerd in Hollywood

Party-organisator Aziz Yagoub opent geen nieuwe uitgaansgelegenheid in het pand van de failliete discotheek Hollywood. Er deden zich hardnekkige geruchten de ronde dat de eigenaar van Perron en de man die tijdens het WK voetbal zorgde voor een groot scherm in het Museumpark, zijn oog had laten vallen op het gebouw in de Delftsestraat. ‘’Ik had het graag gewild,’’ bevestigd Yagoub tegenover Open Rotterdam.

Volgens Yagoub is het pand, dat 18 jaar lang decor was van de tienerdiscotheek, niet beschikbaar. Op dit moment is de curator nog bezig met de afwikkeling van het faillissement van de Hollywood en die heeft het pand momenteel in beheer.

Ooit was discotheek Hollywood aan de Delftsestraat een van de populairste uitgaansgelegenheden van Nederland. Vanmorgen melde het AD Rotterdams Dagblad dat voormalig eigenaar Fred Diaz waarschijnlijk persoonlijk aansprakelijk zal worden gesteld voor het faillissement van de discotheek. Diaz zou volgens de krant tussen 2008 en 2011 4,8 miljoen euro te weinig belasting hebben betaald. Het bedrag dat de curator nog van de voormalige discotheek tegoed zou hebben is opgelopen tot 8 miljoen euro.

Fred Diaz is niet te spreken over het artikel in het AD en vertelt OPEN Rotterdam dat er totaal niets van klopt. De krant zou oude informatie van de curator hebben gekregen. Diaz zelf zegt dat er in december pas iets zinnigs over de zaak Hollywood valt te zeggen.