Pauluskerk ontvangt 500 overgebleven slaapzakken van glamping Lowlands Festival

“Ik kan er heel slecht tegen om goede spullen weg te gooien, dus dit vond ik echt een goede oplossing.” Peter van Egmond, beheerder van de glamping bij het Lowlands Festival, wil de gebruikte slaapzakken op Lowlands een fijn thuis geven. Daar zijn ze bij Pauluskerk maar al te blij mee. Hier raakten de slaapzakken namelijk steeds verder op.

“Dit zijn slaapzakken die twee nachten zijn gebruikt, daarvoor nieuw gekocht en van goede kwaliteit zijn. De slaapzakken maken deel uit van een pakket dat gebruikers van de glamping krijgen bij aankomst, bestaande uit een luchtbed, een kussen en de slaapzak. Vervolgens blijven die hier achter. Ik kan er heel slecht tegen om goede spullen weg te gooien, dus dit vond ik echt een goede oplossing. Vorig jaar gingen ze naar Oekraïne en nu dus naar de Pauluskerk”, vertelt Van Egmond. 

In totaal krijgt de Pauluskerk 500 slaapzakken. “We kunnen er zelfs meer leveren, maar de kerk heeft geen opslag, dus die houden wij in onze eigen container. Mochten ze in de toekomst meer nodig hebben, dan kunnen ze dat laten weten en regelen we transport om ze langs te brengen.”