Paviljoen Vroesenpark is geopend

In het Vroesenpark is op zaterdag 11 juli het nieuwe Vroesenpaviljoen feestelijk geopend voor publiek. Ruim acht jaar lang is gewerkt aan de realisatie van de door bewoners van Blijdorp gesteunde horecavoorziening in het park. Met een gemêleerd programma was er het hele weekend van alles te doen. Van theater en kinderworkshops tot breakdance en muzikale optredens.
Blijf van onze spullen af
De opening dreigde verstoord te worden door een ontregelde tapinstallatie. Onbekende personen hebben voorafgaand aan de opening ingebroken en voor enkele duizenden euro’s aan goederen gestolen. Naast een compressor is er ook een steiger meegenomen. Om ervoor te zorgen dat inbrekers buiten de deur blijven zijn er preventieve maatregelen genomen. Inmiddels is er contact gelegd met de verzekeraar en wordt er gekeken naar een oplossing voor de schade aan het Vroesen Paviljoen.

“Aan iedereen de boodschap: Blijf van onze spullen af en aan de buurtbewoners houdt de boel goed in de gaten. We willen het een leuke plek maken voor iedereen en dit soort dingen helpen niet!. Het paviljoen is voor ons allemaal en we zijn trots op het bereiken van deze mijlpaal” Aldus voorzitter van het bestuur Sander Hazevoet.

Een plek voor iedereen
Het Vroesenpaviljoen is een plek waar bewoners en parkbezoekers samen kunnen komen. Met het uitdelen van de menukaart is het publiek geïnformeerd over het aanbod van het paviljoen. Naast eten en drinken is het een plek voor iedereen. 
“Het is Laagdrempelig, met een klein podium waar drie maal per week activiteiten voor jong en oud geprogrammeerd zullen worden.” aldus Diederik Journee Horeca-uitbater van het Vroesenpaviljoen.