Peppel Eten en Drinken favoriete nieuwe horecazaak in Rotterdam

Peppel Eten en Drinken, de onlangs geopende horecazaak in Schiebroek van Melvin Oostrum, is volgens lezers van De Buik van Rotterdam de favoriete nieuwkomer van dit jaar. Het is de tweede keer dat lezers van het culinaire platform hun favoriete nieuwe horecazaak in de stad kiezen.
Melvin Oostrum opende in november zijn zaak aan het Rododendronplein, maar in een korte tijd heeft zijn restaurant veel indruk gemaakt in Schiebroek. Dat blijkt ook uit de reacties die stemmers achterlieten op De Buik. Zo zegt een stemmer het volgende: “Iedereen is welkom, van jong tot oud uit alle bevolkingsgroepen”.

Een andere stemmer prijst de sfeer in het restaurant: “Je wordt er altijd super goed geholpen, de sfeer is enorm gezellig en ze zijn super gastvrij.” Bovendien krijgt Melvin veel lof. “Melvin doet dit vanuit zijn hart. Een goed hart, dat zie, voel en proef je!”, zo valt te lezen in een van de reacties op de website van De Buik.

Er kon dit jaar gestemd worden op negentig nieuwe zaken. Met 313 stemmen van de in totaal 4.654 uitgebrachte stemmen verslaat Peppel Eten en Drinken onder andere La Mozza, de eerste mozzarellabar van Nederland (derde met 232 stemmen), en de RotterTram (vierde met 207 stemmen). De tweede plek is voor Who This Freddy. Het restaurant in Rotterdam-West kreeg 278 stemmen.

Bekijk hieronder onze reportage over restaurant Who This Freddy.

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat