Peter wordt een gezonde vader

Peter is terug met een nieuwe vlogserie: Peter wordt een gezonde vader. Nadat Peter eindelijk de liefde van zijn leven heeft gevonden, gaat trouwen en binnenkort ook nog vader wordt, vindt hij dat het tijd wordt voor een paar veranderingen.

Peter leidde vroeger het leven van een womanizer en nam het begrip ‘monogamie’ niet zo nauw. Inmiddels heeft hij de liefde van zijn leven ontmoet en in september gaat hij zelfs trouwen. Een maand later verwacht het stel zelf hun eerste kindje: een zoon.

Peter maakt zich geen zorgen over de praktische zaken, en ook aan liefde en vaderlijke skills geen gebrek voor Peter. Maar toch vind hij dat hij nog verbeterpunten heeft. “Ik rook een pakje per dag, drink nog regelmatig te veel alcohol en sport niet. Daar wil ik de komende tijd verandering in brengen, omdat ik een goed voorbeeld wil zijn voor mijn kind.”

Door te vloggen houdt Peter zichzelf niet alleen een spiegel voor, maar deelt hij ook zijn gevoelens en gedachten met Rotterdam. Het vormt voor hem de perfecte stok achter de deur waarmee hij misschien ook andere (aanstaande) ouders kan inspireren.

Aflevering 8
Sportpresentator Wilfred Genee leefde in een cultuur van bier en bitterballen. Na de geboorte van zijn eerste kind werd hij zich bewuster van voeding. Hij begon gezonder te leven en schreef er zelfs een boek over. OPEN vlogger Peter wordt binnenkort ook vader en laat zich inspireren door Genee. 
<iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/2r-roBVKWiY” frameborder=”0″ allowfullscreen></iframe>

Aflevering 7
Peter streeft ernaar een gezonde vader te worden. Wat heeft hij in de afgelopen weken al bereikt? 


 

Aflevering 6
Peter streeft ernaar een gezonde vader te worden. Op een grappige manier geeft Maxim Hartman vlogger Peter advies over het aankomend vaderschap. 


 

Aflevering 5
Peter streeft ernaar een gezonde vader te worden. Vandaag laat hij zich inspireren door voormalig Feyenoord-speler Ruben Schaken die vanwege zijn kinderen echt voor het voetbal ging leven. Verder krijgt Peter voedingstips van fit daddy trainer Kenrich Lieveld. 

Aflevering 4
Peter streeft ernaar een gezonde vader te worden. Vandaag ontmoet hij voormalig Feyenoord-speler Ruben Schaken die een weddenschap met hem afsluit over stoppen met roken.

Aflevering 3
Peter van Drunen streeft ernaar een gezonde vader te worden.De tijd begint nu te dringen want zijn vriendin is over 14 weken uitgerekend. In deze aflevering wordt hij niet alleen gecoacht door fit daddy trainer Kenrich Lieveld maar vraagt hij ook voetbaltrainer Foppe de Haan om advies. Foppe de Haan heeft zich zojuist met de Oranje Leeuwinnen voor de kwartfinales geplaatst.

Aflevering 2
Peter van Drunen streeft ernaar een gezonde vader te worden. Voor hem betekent dat stoppen met roken, minder drinken en meer sporten. Hoe pak je zoiets aan? In de tweede aflevering opent hij de ‘Blije Doos’ terwijl hij met zijn zwangere vriendin terugblikt op de afgelopen week. Hij liet zich inspireren door de eveneens zwangere Britt van Miss Mengelmoes en boekte zowaar progressie met fit daddy trainer Kenrich Lieveld.


 
Aflevering 1
Peter van Drunen streeft ernaar een gezonde vader te worden. Voor hem betekent dat stoppen met roken, minder drinken en meer sporten. Hoe pak je zoiets aan? In de eerste aflevering meldt hij zich aan bij daddy trainer Kenrich voor een personal training.