Series van OPEN Rotterdam/
Poetry International

Tien getalenteerde Rotterdamse woordkunstenaars maakten voor stichting Droom en Daad en voor Poetry International een dichtwerk over de coronaperiode die sinds maart dit jaar het leven van alle Rotterdammers heeft veranderd. Een aantal van die gedichten dragen de dichters zelf voor.

Aflevering 5

Tien getalenteerde Rotterdamse woordkunstenaars die voor stichting Droom en Daad en Poetry International maken een dichtwerk over de coronaperiode die sinds maart dit jaar het leven van alle Rotterdammers heeft veranderd, de Lockdown dichtenbundel. Het vijfde gedicht is van Wessel Klootwijk.

Aflevering 4

Tien getalenteerde Rotterdamse woordkunstenaars die voor stichting Droom en Daad en Poetry International maken een dichtwerk over de coronaperiode die sinds maart dit jaar het leven van alle Rotterdammers heeft veranderd, de Lockdown dichtenbundel. Het vierde gedicht is van Elfie Tromp.

Aflevering 3

Tien getalenteerde Rotterdamse woordkunstenaars die voor stichting Droom en Daad en Poetry International maken een dichtwerk over de coronaperiode die sinds maart dit jaar het leven van alle Rotterdammers heeft veranderd, de Lockdown dichtenbundel. Het derde gedicht is van spoken word-artiest Elten Kiene.

Aflevering 2

Tien getalenteerde Rotterdamse woordkunstenaars die voor stichting Droom en Daad en Poetry International maken een dichtwerk over de coronaperiode die sinds maart dit jaar het leven van alle Rotterdammers heeft veranderd, de Lockdown dichtenbundel. Het tweede gedicht is van stadsdichter Dean Bowen.

Aflevering 1

Tien getalenteerde Rotterdamse woordkunstenaars die voor stichting Droom en Daad en Poetry International maken een dichtwerk over de coronaperiode die sinds maart dit jaar het leven van alle Rotterdammers heeft veranderd, de Lockdown dichtenbundel. Het eerste gedicht is van Maureen Ghazal.

Aflevering 5…

Aflevering 4 …

Aflevering 3 …

Aflevering 2 …

Aflevering 1…