Powervrouw aan het roer van succesvolle kapsalon

De kelder van haar oma was haar eerste kapsalon. Daar oefende Nazif Dogan op haar buurtgenoten en werd na veel oefenen naar eigen zeggen een topstylist. Na de kappersopleiding werkte ze in verschillende salons om uiteindelijk bij Jac Breur Haarmode te eindigen. Toen meneer en mevrouw Breur haar vroegen om de zaak over te nemen, twijfelde Nazif geen moment.
Inmiddels is dat zes jaar geleden en is de kapsalon nog altijd succesvol. ‘’Er hangt een hele fijne sfeer’’, aldus Nazif. Haar collega’s noemt ze zussen en dat hun band inderdaad heel sterk is, bleek wel toen Nazif een jaar niet kon werken. Bij de kapster werd de afgelopen jaren meerdere keren kanker geconstateerd. Mensen in haar omgeving vreesden voor haar leven, maar Nazif bleef strijden en overwon de ziekte steeds weer. Haar kinderen en haar geloof gaven haar de kracht om door te gaan.

Volgend jaar bestaat Jac Breur Haarmode 50 jaar. Hele specifieke plannen voor het 50-jarig bestaan hebben ze bij de kapsalon nog niet, maar zeker is dat er een grote klantenactie komt. Ook willen ze graag de burgemeester uitnodigen. ‘’En verder gewoon feesten’’, aldus Nazif.