Programma nieuwjaarsnacht Rotterdam

Het Nationale Vuurwerk is dit jaar weer in Rotterdam.
Nadat het vuurwerk is afgelopen is het uiteraard tijd voor een feestje. OPEN selecteert een aantal feesten die jullie absoluut niet mogen missen.

SS Rotterdam – Oudjaar in het lido. Op het ss Rotterdam is een exclusief feest, geheel met vijfgangendiner, een dj en champagne. Het feest duurt van 18.00 tot 02.00 uur en een kaartje is 150 euro.

Cruise Terminal Rotterdam
Frank010 New Year’s Eve. De elegante Cruise Terminal op de Kop van Zuid wordt omgetoverd tot een feestparadijs tijdens Frank010 New Year’s Eve. Van 22.00 tot 04.00 uur verzorgen verschillende dj’s de muziek. Thema is Black & Gold Chique.

Euromast Rotterdam – Oud & Nieuw Royale.
Oud & nieuw vieren op grote hoogte doe je op de Euromast Rotterdam. Een vijfgangendiner, drankenarrangement en een coverband zorgen voor de invulling van de avond, die plaatsvindt op 96 meter hoogte. Het feest duurt van 22.00 tot 02.00 uur en de kosten zijn 150 euro per persoon.

Westelijk Handelsterrein – Pakhuis The NYE Edition.
10 zalen, tientallen dj’s en een gevarieerd muziekaanbod: dat is Pakhuis NYE. Deephouse, techhouse, dance, jazz, hiphop passeren van 22.00 tot 06.00 uur de revue. Wees er snel bij, want de kaartverkoop gaat hard.

Blender – Niko. opent 2014.
Niko. eindigt het jaar in Blender. De line-up is niet bekend, maar er zal voornamelijk house en eclectic worden gedraaid. Om 23.00 barst het feest los.

Maassilo – Nachtduik.
Ook dit jaar is er weer een editie van Nachtduik met oud & nieuw in de Maassilo. Onder meer Speedy J, Kink, Egbert en Secret Cinema zorgen van 23.00 tot 07.00 uur voor de lekkerste techno, en dat voor 39 euro.

Natuurlijk zijn er nog veel meer feestjes. Kijk voor een actueel overzicht op www.nieuwjaarsnacht.nl.