Quintis Ristie terug op televisie bij OPEN Rotterdam

Quintis Ristie is terug op televisie. Je ziet hem vanaf vrijdag 5 februari 2016 bij OPEN Rotterdam, de Rotterdamse publieke omroep, met de serie Onbekende Bekende Rotterdammers.

Rotterdam is hip and happening. Onze stad staat internationaal hoog genoteerd als het gaat om steden die de moeite waard zijn om te bezoeken. Maar wie zijn de mensen achter dit succes? Quintis gaat op pad met deze Rotterdammers die de stad wereldwijd op de kaart zetten maar die we in Rotterdam zelf amper kennen. Neem nou stadsmarketeer Jannelieke Aalstein, ze haalde de MTV Awards naar Rotterdam en probeert nu ook de World-expo naar onze stad te krijgen.
Ze gaan naar de Markthal en kijken rond op innovation district Stadshavens (te zien 5 februari). Of de Curaçaose zangeres en presentatrice Kizzy. Zij vertegenwoordigde Curacao tijdens het Caraïbisch Songfestival en trad ooit ook op voor voormalig president Bill Clinton van de VS. Quintis peilt op de Coolsingel het Rotterdam-gevoel van Kizzy en bezoekt met haar het Verhalenhuis Belvedère op Katendrecht. Kizzy haalt daar bijzondere herinneringen op (te zien 19 februari).

Verder onder anderen Danielle van Gondelle, Chris Versteeg en George Parker.
Quintis Ristie over Onbekende Bekende Rotterdammers: “Doe normaal dan doe je gek genoeg, is typisch Rotterdams, maar zorgt er vaak voor dat wij bescheiden en onopvallend door het leven gaan. Gezien onze stad steeds meer populariteit geniet buiten en zelf ver buiten de grenzen is het van belang dat te koesteren en op voort te bouwen. Vele Rotterdammers die met passie onze stad uitdragen zijn te bescheiden om daar bekendheid aan gegeven hoe zij dat doen en wat hen drijft. Om het mooie werk dat ze doen zichtbaar te maken is het belangrijk dat ze belicht worden.
Dat gaan we nu doen!”

Elke week is er een winactie bij OPEN Rotterdam met een prijs van het OBR. 
Onbekende Bekende Rotterdammers is een productie van Quintis Ristie Media Entertainment

Rubriek Onbekende Bekende Rotterdammers
Vanaf vrijdag 5 februari 18 uur, wekelijks te zien (en ieder uur herhaald).

OPEN Rotterdam
TV KPN 36 / Zigggo 636
Livestream op web en app (en terugkijken)
Facebook, Youtube, Twitter, Instagram
www.openrotterdam.nl