Raisherie Fleur wil voorbeeld zijn voor Hindoestaanse meiden

Raisherie Fleur doet dit jaar mee met de twaalfde editie van de Miss India Holland 2015 verkiezing. De finale zal plaatsvinden op 15 maart 2015 in Villa Thalia Rotterdam. Deze verkiezing bepaalt wie Nederland in India gaat vertegenwoordigen bij Miss India Worldwide.

Raisherie vindt het een leuke ervaring en omdat zij Hindoestaanse roots heeft, wil zij graag Nederland vertegenwoordigen in India. ”Omdat ik niet op een Hindoestaan lijk en daardoor een internationale uiterlijk heb denk ik dat ik Miss India Holland kan worden. Ik heb de leeftijd en ik sta ergens voor.” Fleur is een blogger en ziet dat veel Hindoestaanse meiden naar haar opkijken. ”De Hindoestaanse meisjes in Rotterdam zijn heel bang om zichzelf te uiten. Door mijn deelname wil ik laten zien dat ik ook onzeker ben, maar toch meedoe aan een verkiezing. Ik wil Hindoestaanse meiden laten zien dat zij zichzelf moeten zijn en ergens echt voor moeten gaan.”

Vroeger deed Raisherie al veel modellenwerk. Toen zeiden veel mensen dat zij aan de Miss India Holland verkiezing moest meedoen. Zij volgt de verkiezing al een aantal jaar en dit jaar zit ze bij de laatste twintig deelneemsters. Fleur doet niet alleen mee vanwege haar uiterlijk, maar ook vanwege haar intelligentie. Zij heeft namelijk een fashion en beauty blog. Fleur blogt voornamelijk in het Engels, omdat zij ook volgers uit het buitenland heeft.

Stemmen voor Miss India Holland 2015 kan hier. Raisherie Fleur is nummer twaalf in de lijst.

Het hele interview van Raisherie Fleur kan hier teruggeluisterd worden.