Rapper Angelo King deelt kerstmaaltijden uit aan honderd Rotterdammers: ‘Voelt goed’

De Rotterdamse rapper Angelo King hielp tijdens Kerst zo’n honderd Rotterdammers aan een kerstmaaltijd. Verschillende restaurants benaderde Angelo of hij misschien mensen kende die wel een driegangenmaaltijd konden gebruiken. Hij heeft de vraag uitgezet via social media. Mensen konden zichzelf of anderen opgeven. Zaterdag 24 december werden de maaltijden ingepakt en uitgedeeld tijdens een echte Christmas Drive Through.

“Het voelt gewoon goed. Ik doe dit al sinds mijn zeventiende. Om kinderen te zien lachen, geeft je een warm en gelukkig gevoel, daarom wil ik dit voor altijd blijven doen”, aldus rapper Angelo King.

Naast dat restaurants Angelo benaderde met de vraag of ze mensen konden helpen, ging Angelo zelf ook op zoek. Eethuis Rilah werd door Angelo benaderd of ze wilde koken voor het goede doel. Kok Rilah twijfelde geen moment en wilde met alle liefde meehelpen.

De kerstmaaltijden en cadeautjes werden verzameld bij de muziekstudio van Angelo en vanuit hier werd het weer uitgedeeld en bezorgd. “Ik ben God dankbaar dat ik in een positie ben dat ik anderen veel kan helpen, ik zal dit dus ook de rest van mijn leven blijven doen”, vertelt Angelo.

Angelo King heeft op Spotify maandelijks bijna honderdduizend luisteraars en kun je kennen van bijvoorbeeld Girlfriend, dat hij samen met Bollebof maakte en al ruim 8,4 miljoen keer is beluisterd.