Restaurant Vicini breidt uit met een ijssalon

Remco Witberg werkte op zijn dertiende al in de horeca en is inmiddels eigenaar van twee zaken in Kralingen. Zijn restaurant Vicini wordt binnenkort uitgebreid met een ijssalon. Een uitstekend moment om eens te kijken wie er schuilgaat achter deze ondernemingen.
“Ik begon met afwassen en ben ooit een keer betoverd in een hotel toen ik met mijn ouders op vakantie was. Dat we binnen kwamen en dan die horeca, dat hotelwezen: dat sprak me ontzettend aan”, verklaart Witberg het begin van zijn horeca loopbaan. “Alles wat je in Vicini Rotterdam ziet is mijn persoon en mijn ziel. En van mijn team natuurlijk. Die hebben eigenlijk in al die jaren een deel van dat DNA, de ziel van Vicini overgenomen”, vertelt hij verder.

De uitbater is nu bezig aan de bouw van een ijssalon. “We willen 1 juli de ijssalon openen. Daarin komt de huisgemaakte tiramisu, dessertjes, die je ook mee kunt nemen”, legt hij uit. Als uitbater zag hij zijn kansen schoon in Kralingen. “Ik vind en vond het een onontdekt pareltje. Er kon nog veel meer gebeuren”, verklaart hij zijn horeca-drift in het Rotterdamse gebied.

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat