RET-medewerkers helpen reiziger uit de brand

Kim van ‘t Klooster reisde zaterdagavond 27 januari vanaf haar teamuitje in Den Haag met de metro naar metrostation Slinge. Aangekomen op Slinge om in de auto te stappen naar haar woonplaats Barendrecht kwam zij er achter dat ze haar sleutels was verloren.

Kim werd te hulp geschoten door de medewerkers van de RET die op dat moment aan het werk waren. Ze werd gevraagd om even onder het genot van een kopje koffie te wachten, terwijl een RET-medewerker contact opnam met de bestuurder van de betreffende metro.

Binnen 20 minuten werd Kim gebeld dat haar sleutel inderdaad was gevonden in de metro. De metro was inmiddels al bij Rodenrijs, maar de RET-medewerkers hebben de sleutel met de eerstvolgende metro naar Rotterdam meegegeven, die om 22:12 uur op Slinge aan zou komen.

‘’Ik kan jullie zeggen dat de trotse medewerkers binnen kwamen lopen om 22.13 uur met mijn autosleutel. Eerlijk, de sleutel was binnen het uur weer in mijn bezit! Dit alles door het adequaat handelen van de RET-medewerkers Lolita en Ralf. Super RET!’’ aldus Kim.

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat