Ritchie Sean kreeg tatoeëren met de paplepel ingegoten

Ritchie Sean Grootveld is een tatoeëerder in hart en nieren. Hij kreeg het met de paplepel ingegoten, want vader Niek had een zaak in Overschie. Nu heeft Ritchie daar zijn eigen zaak.
“Als ik het me goed herinner was ik rond de veertien jaar toen ik voor het eerst de tattoo-machine heb vastgepakt en ben ik begonnen met tatoeëren. Het was mijn beste maatje waarbij ik het probeerde. Hij wilde een tattoo en ik had het bij mijn vader al talloze keren gezien hoe het in zijn werk ging. Ik had ook al op nephuiden geoefend”, vertelt Ritchie. Zijn vader is er blij mee dat hij de zaak overneemt.

“Ik had het niet verwacht. Voor hetzelfde geld gaat hij op onderwater sjoelen of waterballet. Weet ik veel. Hij heeft gelukkig deze kant gekozen en dat vind ik goed van hem. Het is artistiek en er zijn geen honderden tattoo shops in Rotterdam. Dus je hebt een apart beroep. Dat heeft hij goed gedaan”, zegt een trotse vader. “Ik heb eigenlijk nooit wat anders willen doen. Ik ben daar echt in opgegroeid”, besluit Ritchie.

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter