Rotte Deuntjes: nieuwe podcast met JC Thomaz & The Missing Slippers

De haven, Feyenoord, niet lullen maar poetsen, dat is waar veel mensen aan denken als ze Rotterdam horen, maar ook muziek is onlosmakelijk verbonden met de stad. Ieder genre heeft een eigen podium en de diverse nationaliteiten in onze stad verweven hun culturele roots met de beat van de Maasstad. In de tiendelige podcastserie Rotte Deuntjes interviewt Sherill Samson programmeurs van de diverse podia in de stad en verschillende artiesten. Wie zijn zij? Wat hopen zij te bereiken met hun muziek of podium? Hoe zijn zij het rampjaar 2020 doorgekomen?

Voor de stoere rockers van JC & The Missing Slippers was 2020 best fijn als interval jaar. “Ik en Niek hadden hierdoor de tijd om onze studio te verbouwen”, vertelt frontman Fabio Thomaz. De band maakt garagerock en is al jaren een graag geziene gast op menig festival. Dit genre is het in het buitenland populairder dan in Nederland. “Ik hoop ook dat we volgend jaar op festivals in Italië en Spanje kunnen staan”, aldus één van de drie drummers van de band Bart. Fabio nam de nodige muziek mee naar de studio, maar waarom koos hij onder meer voor Taste Of The Same van The Bad Seeds en de Gary Wrong Group? Dat hoor je in deze aflevering van Rotte Deuntjes.

Luister hier naar aflevering #2 JC Thomaz & The Missing Slippers 

<iframe width=”100%” height=”166″ scrolling=”no” frameborder=”no” allow=”autoplay” src=”https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/949342591&color=%232bc705&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&show_teaser=true”></iframe><div style=”font-size: 10px; color: #cccccc;line-break: anywhere;word-break: normal;overflow: hidden;white-space: nowrap;text-overflow: ellipsis; font-family: Interstate,Lucida Grande,Lucida Sans Unicode,Lucida Sans,Garuda,Verdana,Tahoma,sans-serif;font-weight: 100;”><a href=”https://soundcloud.com/openrotterdam” title=”OPEN Rotterdam” target=”_blank” style=”color: #cccccc; text-decoration: none;”>OPEN Rotterdam</a> · <a href=”https://soundcloud.com/openrotterdam/rotte-deuntjes-2-jc-thomaz-the-missing-slippers” title=”Rotte Deuntjes #2 JC Thomaz &amp; The Missing Slippers” target=”_blank” style=”color: #cccccc; text-decoration: none;”>Rotte Deuntjes #2 JC Thomaz &amp; The Missing Slippers</a></div>

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat