Series van OPEN Rotterdam/
Rotterdam architectuurmaand

De Rotterdam Architectuur Maand strijkt neer in onze stad! In dit kader gaan wij in een serie van drie reportages de straat op en geven wij Rotterdammers een stem over hun thuis-gevoel. Wat vinden we eigenlijk van onze woon- en leefomgeving? En zouden we er ook iets aan willen veranderen?

Thuis in Rotterdam: wat typeert jouw leefomgeving?

Je leefomgeving bepaalt nogal wat voor jou: waar je kan lopen en zitten, waar je eten kunt halen en waar je huis kan staan. Wat hebben Rotterdammers nodig om zich ergens echt thuis te voelen? En wat zouden zij willen veranderen in hun buurt of straat? Voor de eerste aflevering van Thuis in Rotterdam vragen we dat op de wijk Feijenoord en in het centrum van de stad.

Thuis in Rotterdam: Waar voel jij je thuis?

Je leefomgeving bepaalt nogal wat voor jou: waar je kan lopen en zitten, waar je eten kunt halen en waar je huis kan staan. Wat hebben Rotterdammers nodig om zich ergens echt thuis te voelen? En wat zouden zij willen veranderen in hun buurt of straat? Voor de eerste aflevering van Thuis in Rotterdam vragen we dat op het Afrikaanderplein en in het centrum van de stad.

Thuis in Rotterdam: wat typeert jouw leefomgevi…

Thuis in Rotterdam: Waar voel jij je thuis?…