Rotterdam heeft zijn eigen veilingsite

Rotterdam is een eigen veilingsite rijker. Sinds donderdag is 010 veilingen ‘stiekem’ actief. De veilingsite is nog druk bezig om grote namen binnen te halen en Excelsior heeft zich al aangemeld en biedt tickets aan voor de thuiswedstrijden. 

 
Er wordt nog gewerkt aan 010Veilingen en eigenaar Roel Pot is druk bezig om leuke samenwerkingen te realiseren met Rotterdamse merken. Op de veilingsite kan er worden geboden op leuke uitjes, Rotterdamse producten en diners. Met een account kan er een bod worden gedaan binnen een bepaald tijdslimiet. Wanneer het tijdslimiet is verstreken geldt het hoogste bod. Het is natuurlijk de bedoeling om de leukste uitjes te krijgen voor een zo laag mogelijke prijs.  Roel Pot vond dat Rotterdam een eigen veilingsite nodig had nadat hij de Amsterdamse Webshop zag; “Ik zag de Amsterdamse webshop en dacht pleur op!”.  

Wat 010 veilingen bijzonder maakt is dat Rotterdam centraal staat. De aangeboden producten en uitjes zijn allemaal Rotterdams. De veilingsite is interessant voor Rotterdammers, maar ook voor mensen die graag iets leuks willen doen in Rotterdam.