Rotterdam in ban van muziek tijdens North Sea Jazz

Het is weer zo ver; het North Sea Jazz Festival is van start. Het jazzfestival vindt voor de dertiende keer plaats in Rotterdam. Dit jaar staan klinkende namen als N.E.R.D., Chaka Chan en Earth, Wind and Fire op het podium.

Maar ook de rest van Rotterdam kan genieten van muzikale optreden. Zo is er muziek te horen tijdens het reizen met de metro tussen Centraal Station en Zuidplein. Muzikanten reizen namelijk mee om alvast in de stemming te komen voordat je bij Ahoy aankomt.

De afgelopen weken was het al feest in Rotterdam, gezien North Sea Round Town verschillende evenementen organiseerde. Zo was er een Jazz fietstocht en kon er op verschillende locaties genoten worden van muziek. Natuurlijk kan de metro niet ontbreken, want hoe bereik je anders iets in de havenstad? Geniet van de vrolijke jazz geluiden van de bandjes die je naar het festival in Ahoy brengen. Het hele weekend kom je de muzikanten tussen Centraal Station en Zuidplein tegen in metro’s D en E.

Tevens geniet je op Centraal Station van een mooi podium met verschillende formaties. Zo is het ook een beetje North Sea Jazz voor diegenen zónder kaartjes.

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter