Rotterdam in het teken van de Operadagen

Komend weekend barsten de Operadagen in Rotterdam echt los. Deze week zijn er al op verschillende plekken in de stad huiskameroptredens geweest. Roelof van Eleveld heeft ook zijn huiskamer open gesteld voor de opera.

“Ik ben zelf een enorme liefhebber van opera en ik vond dit een heel leuk initiatief. Ik doe het ook een beetje om mensen die nog niet zo bekend zijn met klassieke muziek er op deze manier kennis mee te laten maken”, legt Roelof uit. De gasten stromen binnen. Zo’n dertigtal verzamelen zich in Roelof’s huiskamer voor een hapje en een drankje.

“Ik ga dit voor de eerste keer meemaken”, zegt een van de aanwezigen al gespannen. “Ik ben heel benieuwd eigenlijk. Ik denk dat het een hele intieme sfeer geeft omdat je zo dichtbij zit”, zegt weer een ander. Naomi Beeldens zingt, terwijl Isaak Duerinck begeleidt op de piano. “Het is heel leuk dat de mensen zo dichtbij zitten. Je kunt het verhaal heel direct vertellen. Normaal als je op een podium staat dan mik je maar een beetje op het publiek”, legt Naomi uit.

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat