Rotterdam rust echt niet uit op zondag!

Grafisch Vormgever Peter Snaterse wilde altijd al schrijven, maar waarover? Met zijn blog Rotterdam Op Zondag vervult hij zijn wens en maakt hij verhalen en foto’s over Rotterdamse zondagse bezigheden.

Hij doet het omdat hij het leuk vindt, want verdienen doet hij er niet aan. Elke week gaat Peter zondags op pad naar een groep mensen, of een enkeling, die op zondag iets interessants doet. Dit kan een sportvereniging zijn, een dansmiddag voor bejaarden of een hobby-archeoloog op de Maasvlakte. Vervolgens maakt hij een verhaal van zijn bezoek en zet die met foto’s en al op zijn website.

“Omdat ik het leuk vind. Ik krijg als vormgever altijd teksten van anderen, maar ik vind schrijven zelf ook heel leuk. Aangezien ik op zondag vrij ben kan ik er mooi op uit om te schrijven over wat mensen nou op zo’n zondag allemaal doen”, aldus Peter over zijn blog.

Peter komt vaak mensen op het spoor via internet. Op Facebook ontdekte hij bijvoorbeeld dat er elke week een groep vrienden bij elkaar komt om te badmintonnen. Dit vriendengroepje is uitgegroeid van vier leden tot een stuk of dertig. Maar via via komt hij langzamerhand ook verhalen op het spoor.

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat