Rotterdam sinds midden oktober al klaar voor kerstgekte

De kerst komt steeds dichterbij, want nog maar achtenveertig nachtjes slapen en dan kunnen we eindelijk weer kerst vieren. Winkels Tabbernee aan de Benthuizerstraat en Alles in Wonderland in Bergpolder zijn al sinds half oktober klaar voor de kerstgekte.

Eigenares Deborah Tabbernee houdt van de feestdagen. “Het liefst zou ik heel het jaar door kerstversiering zien hangen.” In haar kerstcollectie zijn vooral de traditionele kerstballen te koop. “De echte traditionele kerst vind ik leuker, dan al de moderne tradities die er nu bij worden toegevoegd. Bij Deborah staat er door het hele jaar een kastje met kerstballen erin. “Zo blijft het toch wel heel het jaar kerst.”

Aan de andere kant van Rotterdam-Noord kijkt winkel Alles in Wonderland anders naar kerst. Zij gaan juist voor gek en modern op het gebied van kerstballen, zegt eigenaresse Tanja Hermans. Voor haar betekent kerst lekker uitrusten. Al vanaf januari is zij samen met haar man bezig om nieuwe kerstballen te bestellen. “Als de kerst dan zover is, dan kan ik weer lekker uitrusten voor twee dagen”, aldus Tanja.

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat