Series van OPEN Rotterdam/
Rotterdam Unlimited OPEN Talent

De derde editie van de samenwerking tussen OPEN Rotterdam en Rotterdam Unlimited is van start. Aspirant-artiesten kunnen tot en met 30 april een filmpje van hun act uploaden om mee te dingen naar het prijzenpakket, waaronder een optreden op de eerstvolgende editie van Rotterdam Unlimited. De deskundige jury kiest 6 talenten uit om door te gaan naar de finale op 10 juni in het nagelnieuwe Theater Zuidplein. Daar verzorgen de finalisten een optreden van 10 minuten, waarna de juryleden de winnaar zullen aanwijzen. De winnaar mag optreden bij de eerstvolgende editie van Rotterdam Unlimited. De finale van de RU OPEN TALENT Contest wordt uitgezonden op de kanalen van OPEN Rotterdam. Daarbij krijgt de winnaar coaching aangeboden om net dat beetje extra mee te krijgen om een kickstart van zijn of haar carrière te maken.

Compilatie RU OPEN Talent finale 2021 in het Theater Zuidplein

Heb jij de live uitzending van de RU OPEN Talent Contest gemist?! Niet getreurd. Kijk nu de compilatie terug!

RU open finalist Bkk heeft in 5 jaar nog meer optredens en een groot team

De finalisten van de RU OPEN Talent Contest 2021 zijn bekend! En, om erachter te komen wie deze Rotterdamse talenten zijn neemt presentatrice Nelly dos Reis contact met ze op. Ze vertellen wie ze zijn, wat ze doen, wat hun aspiraties zijn én natuurlijk wat we kunnen verwachten tijdens de finale op donderdag 10 juni in Theater Zuidplein. In deze aflevering maak je kennis met finalist Bkk.

Multitalent Skoda wil met zijn muziek zijn gedachten en gevoelens overbrengen

RU OPEN TALENT rapduo DEUCES hoopt met muziek impact te maken op de wereld

De finalisten van de RU OPEN Talent Contest 2021 zijn bekend! En, om erachter te komen wie deze Rotterdamse talenten zijn belt presentatrice Nelly dos Reis ze op. Ze vertellen wie ze zijn, wat ze doen, wat hun aspiraties zijn én natuurlijk wat we kunnen verwachten tijdens de finale op donderdag 10 juni in Theater Zuidplein. Maak kennis met het rapduo DEUCES!

RU OPEN Talent finalist Sildiane is singer-songwriter en maakt muziek over de liefde

De finalisten van de RU OPEN Talent Contest 2021 zijn bekend! En, om erachter te komen wie deze Rotterdamse talenten zijn neemt presentatrice Nelly dos Reis contact met ze op. Ze vertellen wie ze zijn, wat ze doen, wat hun aspiraties zijn én natuurlijk wat we kunnen verwachten tijdens de finale op donderdag 10 juni in Theater Zuidplein. In deze aflevering maak je kennis met finaliste Sildiane.

RU OPEN Talent-finaliste MJHill maakt muziek om mensen te raken en blij te maken

De finalisten van de RU OPEN Talent Contest 2021 zijn bekend! En, om erachter te komen wie deze Rotterdamse talenten zijn neemt presentatrice Nelly dos Reis contact met ze op. Ze vertellen wie ze zijn, wat ze doen, wat hun aspiraties zijn én natuurlijk wat we kunnen verwachten tijdens de finale op donderdag 10 juni in Theater Zuidplein. In deze aflevering maak je kennis met finaliste MJHill.

Dit zijn de finalisten van de RU OPEN Talent Contest 2021

De finalisten van de RU OPEN Talent Contest 2021 zijn bekend. De artiesten Cheflano, Syldiane en Melissa, MJHill, Skoda, Bkk en Deuces staan donderdag 10 juni op het podium van Theater Zuidplein om de jury te overtuigen met hun skills.

Rotterdams talent gezocht!

[Inschrijving gesloten] Schrijf je hier in!

In eerdere edities werden respectievelijk Lii (2019) en Jozay (2020) onbetwiste winnaars van RU Open Talent Contest. Lii is een Rotterdamse rapper die zich meer dan staande wist te houden op het podium, tussen optredens van Frenna en Femi Kuti & The Positive Force. Het optreden van Jozay – winnaar 2020 – heeft vanwege corona niet plaats kunnen vinden. Zijn optreden is doorgeschoven naar 2021! Kijk voor meer informatie op www.rotterdamunlimited.com.

Compilatie RU OPEN Talent finale 2021 in het Th…

RU open finalist Bkk heeft in 5 jaar nog meer o…

Multitalent Skoda wil met zijn muziek zijn geda…

RU OPEN TALENT rapduo DEUCES hoopt met muziek i…

RU OPEN Talent finalist Sildiane is singer-song…

RU OPEN Talent-finaliste MJHill maakt muziek om…

Dit zijn de finalisten van de RU OPEN Talent Co…

Rotterdams talent gezocht!…