Rotterdammer Bradley Zee knapste man van Nederland

Rotterdammer Bradley Zee won afgelopen weekend de verkiezing voor knapste man van Nederland op de voorselectie van de internationale Men Universe competitie. OPEN Rotterdam nam een kijkje bij de voorbereidingen voor de finale.

Voor Bradley is het uiteindelijke doel in de modellenwereld te komen. De competitie kan voor hem een opstapje zijn. Toch gaat het niet vanzelf. Voor deze finale zijn er al flink wat voorbereidingen geweest: “We zijn een heel traject ingegaan. We hebben bijvoorbeeld trainingen gehad voor de catwalk, we hebben fotoshoots gehad. We zijn ook naar de finales geweest van de Miss Beauty’s om te kijken hoe dat in zijn werk is gegaan’’, aldus Bradley. `

Volgens organisator Ryan Sheikrojan, die ook werkzaam is voor de Miss-versie van het evenement, is er niet veel verschil tussen de mannen en de vrouwen, behalve dan de sfeer: “Ik merk dat er bij de mannen echt een hechte sfeer is. Het is misschien ook wat minder competitief. We hebben als groep echt al veel samen gedaan, zoals de shoots en de trainingen, dus er is echt wel een band ontstaan’’.

Met zijn winst gaat Bradley over een maand naar de internationale verkiezingen in de Dominicaanse Republiek om Nederland te vertegenwoordigen.

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter