Rotterdammers maken al wandelend de straten van Rotterdam Noord schoon

Ido heeft een wandeltocht georganiseerd in Rotterdam Noord om de straten op te ruimen. Bij deze tocht lopen verschillende vrijwilligers mee die samen de straten helemaal schoon willen krijgen.

De organisator heeft dit evenement georganiseerd omdat hij merkt dat sinds de uitbraak van het coronavirus de straten smeriger zijn dan ervoor. In zijn ogen zijn mensen steeds lakser met hun afval. Met dit evenement wil hij de bewoners laten zien dat het nodig is om de straten schoon te houden. “In deze periode horen mensen juist liefde voor elkaar te tonen en naar buiten te gaan, het zijn de kleine verbeteringen die tellen”, aldus de organisator. Een deelneemster van de cleanup walk zegt tijdens het oppakken van een sigaret: “Verbeter de wereld en begin met het opruimen van een peuk.”

Bekijk hieronder de video terug die wij bij de start van de wandeltocht maakten:

<iframe src=”https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Frotterdamisopen%2Fvideos%2F369333524466106%2F&show_text=0&width=560″ width=”560″ height=”315″ style=”border:none;overflow:hidden” scrolling=”no” frameborder=”0″ allowTransparency=”true” allowFullScreen=”true”></iframe>

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter