Rotterdammers met een missie

In Rotterdammers met een Missie worden leuke, bijzondere en maatschappelijk verantwoorde initiatieven in de stad Rotterdam belicht. Verschillende initiatiefnemers worden gevolgd in de aanloop naar het einddoel.

In de eerste aflevering worden Jan Roctus (bierbrouwer in spé) en beginnend actrice Truus de Boer gevolgd. Presentator Peter van Drunen vertelt: “De missie van het programma is om Rotterdammers te inspireren zélf in beweging te komen, hun hart te volgen en uiteindelijk hun doelen te verwezenlijken. Ten slotte is het doel van het programma om Rotterdammers met elkaar in contact te brengen, zodat ze elkaar tijdens projecten kunnen steunen”. 

Het concept voor het nieuwe televisieprogramma werd niet zomaar geboren: de reeks wordt immers gemaakt door ‘Rotterdammers met een Missie’: Peter van Drunen besloot zelf het roer om te gooien en zijn passie te volgen om televisie met een maatschappelijke boodschap te gaan maken.
Rotterdammers met een missie is een programma vanLEFF Media (het creatieve mediaplatform van Peter van Drunen en Junion Hanenberg ) en Valo Media.

Bekijk hier vast een voorproefje van aflevering 2 waarin presentator Peter van Drunen gaat kitesurfen.

Vanaf 9 september iedere woensdag vanaf 18.30 uur (herhaling elk uur)
Te zien op: OPEN Rotterdam TV (Ziggo 36 KPN 636) en 
OPEN Rotterdam Digitaal (website, facebook, twitter).