Rotterdammers zijn massaal voor ‘team Johnny’

Johnny Depp (58) en Amber Heard (36) staan ondertussen al vijf weken met getrokken messen tegenover elkaar in de rechtszaal. Wereldwijd smullen mensen van de bijbehorende verhalen van advocaten, psychiaters en opvallende bekentenissen. Waarschijnlijk komt er vandaag een uitspraak van de rechter.

UPDATE: Johnny Depp heeft de rechtszaak gewonnen. De jury oordeelde dat Amber Heard 15 miljoen dollar moet betalen aan haar ex. Depp zei na afloop dat de jury hem zijn leven weer heeft teruggegeven.

In 2018 schreef Heard een opiniestuk in The Washington Post, waarin ze opnieuw verklaarde dat ze het slachtoffer was van huiselijk geweld. Ze noemde Depp niet bij naam, maar die laatste meent dat het opiniestuk zijn imago schaadt en dus eist hij 50 miljoen dollar. Zijn ex diende een tegeneis in, van 100 miljoen dollar schadevergoeding.

Wij vroegen aan Rotterdammers aan of ’team Johnny’ of ’team Amber’ zijn.

Ook op onze Instastories reageerden Rotterdammers massaal. Daar lijkt een groot deel van de Rotterdammers vooral partij te kiezen voor Johnny Depp. ‘Team Amber’ kreeg slechts 2 procent van de stemmen.