Rotterdamse artiest Mopperatchi timmert aan de weg

Onlangs bracht de Rotterdamse artiest Mopperatchi zijn nieuwste single uit genaamd Kamikaze. Een single die volgens de artiest uit Delfshaven zijn beste tot nu toe is. Hiermee hoopt hij de weg te vinden naar zijn definitieve doorbraak in Nederland.
Mopperatchi, in het dagelijks leven Jason Asmus, is naast muziek ook druk bezig met het helpen van zijn vader in diens supermarkt aan de ‘s-Gravendijkwal. ‘’Mijn vader is al wat ouder, dus ik help hem altijd mee hier”, zegt Jason, die wel onder werktijd aan zijn muziek werkt: ‘’Dan ga ik achter de kassa zitten met mijn laptop en begin ik nieuwe dingen te bedenken.”

De muziek wordt vervolgens tot leven gebracht in een studio in Kralingen, waar hij met zijn management zit en hard werkt om een begrip te worden in Rotterdam en omstreken. ‘’Sommige mensen worden high van drugs of alcohol, maar ik krijg dat van muziek”, legt Mopperatchi uit. ‘’Daarnaast ga ik door het leven als stotteraar, en geeft muziek mij een extra manier om mijn verhaal te vertellen aan mensen.”

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter