Rotterdamse baseballspeler Dwayne speelt in WPTB

De 16e editie van World Port Tournament Baseball vindt dit jaar tussen 1 en 9 juli plaats. Dwayne Kemp treedt in de voetsporen van zijn vader en speelt op hoog niveau voor het team ‘The Kingdom of The Netherlands’. Dit team behoort tot de top 5 van de wereld. Wij volgen Dwayne tijdens zijn wedstrijd tegen Chinese Taipei.
Dwayne Kemp speelt al sinds zijn 4e baseball bij Neptunus. Dwayne is geïnspireerd geraakt door zijn vader die in het Nederlandse selectie speelde en mee heeft gedaan aan het Olympische Spelen in 1996. “Het is een moeilijke sport. Het is een ronde bal en een ronde knuppel maar je moet proberen de bal vlak te slaan. Het klinkt heel raar maar dat maakt het wel leuk!” aldus Dwayne. Dwayne wordt gecoached door Evertjan ‘t Hoen, zij trainen al meer dan 15 jaar samen.

Het World Port Tournament is een belangrijke tournament voor de stad, waarbij sport wordt gecombineerd met entertainment en business. Bedrijfsleiders vanuit de verschillende landen die meedoen ontmoeten elkaar tijdens de wedstrijden. Hiermee biedt het evenement hen een uitstekende kans aan om te netwerken.

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat