Rotterdamse basisschoolleerkracht start eigen podcast ‘OnderwijsPraat’

‘’Ik doe dit vak met veel plezier en ik vind het heerlijk om de kinderen te zien ontwikkelen’’, vertelt Sanne de Bruijn, leerkracht op basisschool de Vierambacht in Rotterdam-West. Naast dat ze voor de klas staat maakt ze ook een podcast genaamd ‘‘OnderwijsPraat’’.

Afgelopen zomervakantie is Sanne begonnen met haar podcast ‘OnderwijsPraat’. “Deze podcast is bedoeld om extra ondersteuning te bieden aan studenten en leerkrachten”, vertelt Sanne. In de afleveringen geeft ze tips over verschillende onderwerpen die zij tegenkomt binnen het onderwijs. “Studenten en leerkrachten kunnen mij berichten sturen met vragen, onderwerpen of met dingen waar zij tegenaan lopen. Ik denk graag met hen mee!.”

Sanne vindt het leuk om voor de klas te staan, maar wist altijd al dat zij wat extra’s erbij wilde doen: “Zelf ben ik veel bezig met persoonlijke ontwikkeling en ik luister hier bijna elke dag een podcast over”. Zodoende hakte zij de knoop door en ontstond haar podcast ‘OnderwijsPraat’. “Ik vind het ontzettend waardevol en dankbaar om anderen te helpen en te ondersteunen.”

De podcast groeit elke dag met nieuwe luisteraars en kijkers op Instagram. Tot op de dag van vandaag krijgt ze ontzettend veel enthousiaste en positieve reacties. “De waarde die iemand door middel van een podcast kan leveren, vind ik heel indrukwekkend”, zegt Sanne trots!

 

<iframe src=”https://open.spotify.com/embed-podcast/episode/1wa0eia9UZ0qPgqA6VkNUP” width=”100%” height=”232″ frameborder=”0″ allowtransparency=”true” allow=”encrypted-media”></iframe>

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?

Volg ons dan ook op onze social media kanalen

Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat